Post by kevivewhatcei on Feb 17, 2022 1:22:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ice Skating Ballerina IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ افزایش هک سنگهای قیمتی ▞▞▞
▞▞▞ Ice Skating Ballerina 2022 version ▞▞▞
این بازی وقتی واردش میشی باید دوگیگ بدی تا بیاد ولی بازیه خوبیه
این یک بازی عالی است حتی با وجود اینکه خیلی ها اضافه می کند نقش آفرینی آنقدر خوب است که من عاشق اسکیت هستم و به دلیل این ویروس نمی توانم برای اسکیت بیرون بروم بنابراین شخصیت را درست مثل خودم ساختم و بام داشتم اسکیت می کردم این برنامه را همین الان نصب کنید 😘
تنها راه برای لذت بردن از بازی خرید با پول واقعی است. کنترلها مشکلی ندارند و خود بازی هم خوب است، اما اگر هر فروشگاهی رایگان باشد، بسیار لذتبخشتر خواهد بود. چیزهای داخل مغازه می توانند هزینه واقعی داشته باشند. و همه حرکات باید در دسترس باشند. تنها 4 یا 5 حرکت برای انجام وجود دارد و به نوعی خسته کننده می شود.
خوب است، اما موارد کمی در سیستم کنترل به درستی کار نمی کنند. متشکرم.
من از این بازی متنفرم که خیلی خسته کننده است و وقت تلف کردن است
اسکیت روی یخ بسیار سرگرم کننده است. می توانید با دوستان خود تماس بگیرید و با آنها چت کنید.
بازی خیلی خوبه ولی مشکل اینه که بعضی وقتا گوشی رو میچسبونه غیر از اینکه عالیه 👌 ✨ ❤ من الان یه جورایی بهش معتاد شدم
من واقعا این بازی را دوست دارم اما فکر می کنم می تواند از برخی پیشرفت ها استفاده کند، اما من قطعاً این را توصیه می کنم
همه چیزهای بامزه ای که باید بخری و وقتی دختر آسیب می بیند باید بپردازی خلاصه بد است
حجمش زیاده یه ستاره هم خیلی زیاده براش
Ice Skating Ballerina Igranje vlog zqt
بازی خوب! ای کاش همه چیز رایگان بود یا می توانید با تبلیغات به همه رقص ها و غیره دسترسی داشته باشید.
من عاشق این بازی هستم که واقعاً سرگرم کننده و الهام بخش است، اما مانند دیگران، لطفاً موارد اضافه شده را کاملاً آزاردهنده مرتب کنید و آیا می دانید برای اینکه هیچ اضافه یا دسترسی کامل نداشته باشم، چقدر از من پول می گیرید!؟
لطفاً اجازه دهید همه لباس ها و سایر لباس ها استفاده شوند
Ice Skating Ballerina رول پلیئنگ iwu
نصب نکنید، نمیتوانید بازی کنید زیرا تبلیغات در همه جا وجود دارد، منظورم این است که من هرگز تجربه بازیای نداشتم که تبلیغات در همه جا وجود داشته باشد و حتی نمیتوانی بازی کنی تا زمانی که از یک تبلیغ لذت ببری. و برای همه چیز باید پول واقعی خرج کنید. حتما حذف میکنم! و با وادار کردن من به تماشای تبلیغات هر بار و هزینه هنگفتی برای بازی کردن، یک بازی پیدا کنید که آن را سرگرم نکند! وقت خود را برای دانلود هدر ندهید تا ببینید به پول واقعی نیاز دارید و واقعاً نمی توانید بازی کنید و بیشتر اوقات تبلیغات را تماشا می کنید.
این بسیار سرگرم کننده است اما بیش از حد اضافه می کند اما بسیار سرگرم کننده و جالب است
چیزهای بیشتری باید رایگان باشد
تبلیغاتش زیاده....
برنامه بسیار عالی دان کنید
یه جورایی خسته کننده است به شما اجازه نمی دهد رنگ پوست خود را تغییر دهید.
راستش را بخواهید، این ایده که این یک "بازی دوستیابی" است من را به وحشت انداخت. تقریباً اجازه دادم خواهرزاده 6 ساله ام این بازی را بازی کند. همچنین به دلیل ایموجی های عشقی که شریک زندگی می فرستد، بسیار ترسناک است. شما نمی دانید چه کسی پشت صفحه است.
دادن یک عدد پنج سخت است زیرا بیشتر وسایل قفل هستند و می دانم که هیچ کس سعی نمی کند برای یک روز 20 دلار رایگان خرج کند.
این خوب است اما من آن را دوست ندارم همچنین به دلیل اینکه خریدهای زیادی از برنامه وجود دارد
این بازی فوق العاده است زیرا شما می توانید هر کاری را که می خواهید انجام دهید اگر تمام تلاش خود را بکنید می توانید هر کاری را که می خواهید انجام دهید اگر تمام تلاش خود را بکنید برنده شوید عالی است باید سعی کنید این بازی را بدهید من آن را امتحان می کنم عالی است آن را امتحان کنید
با بقیه هنوز هم همین مشکل است. اما عالی است
همینطور که دارم این برنامه رو دانلود میکنم خیلی طول میکشه!!!
Shark World Rol ijro etiladigan qsp
این سرگرم کننده است اما ای کاش می توانستم فقط اسپا و سایر موارد را بخرم و همچنین تبلیغات زیادی دارد لطفاً آن را اصلاح کنید اما هنوز هم متشکرم من عاشق آن هستم گرافیک بسیار زیبا است:>
من از آن متنفرم. شما فقط با یک پسر می رقصید، برای تبلیغات بسیار.
خوب است اما چگونه قفل آبگرم بیمارستان و موارد دیگر را باز کنیم
بازی گرافیک خوبی دارد و من به تبلیغات اهمیتی نمی دهم، فقط منتظر می مانم و لباس ها کاملاً طراحی شده اند. ماکاپ واقعاً زیبا است و لطفاً به بالرین اسکیت امتیاز دهید یا منظورم COCOPLAY برای بازی های بیشتر و به روز رسانی های بیشتر است.
من عاشق این بازی هستم تبلیغات بسیار زیادی دوباره و دوباره به ذهنم می رسد اما در کل بازی بسیار خوبی است 👍👍👍👍👍👍👍👍☺️☺️☺️☺️😊😊😊😊😊👏👏👏👏 😘🎊🎊🎊🎊💝💝💝💝💝💝
این بازی باعث میشود روزم بهتر شود و وقتی حالم بد باشد حالم را تغییر میدهد توصیه میکنم.
من عاشق بازی هستم اما بیشتر چیزها قفل هستند
این بازی aspme بهترین بازی تاریخ است. تنها مشکل من باز کردن قفل چیزهایی است که تبلیغات زیادی را تماشا می کنم زیرا می خواهم برخی از موارد را باز کنم اما هنوز قفل است لطفاً مشکل را برطرف کنید. با تشکر از بازی فوق العاده شما
خوب اما گاهی اوقات خیلی خسته کننده است.. اتصال به شبکه مورد نیاز است
بازی را نمی توان به راحتی خارج کرد. مجبور شدم بکشمش تا بیرون بیام. حذف نصب کنید یا بهتر است جدیدتر حتی نصب کنید.
عععععععععاااااااااا لیییییییییییییییبی
خیلی چرته اصلا نصب نمیشه چون نصب نمیشه دوثانیعه گیر میکنه نتم تموم شد ولی این بازی نمیشه اخر پیگیری کنید😢
عجب بازی دوست داشتنی
Ice Skating Ballerina Igranje uloga qnd
این بازی را کاملاً دوست دارم، زیبا است، اما چند چیز وجود دارد که در صورت تغییر آن را دوست خواهم داشت، آرزو می کنم که انتخاب لباس های بیشتری را اضافه کنند، همچنین جواهرات بیشتری را اضافه کنند، شگفت انگیز است اگر Tiaras را به انتخاب لباس اضافه کنند، اما من آن را دوست دارم
بارگیری 10 دقیقه طول می کشد، مانند پانسمان و اسکیت روی یخ، گرفتن 10 - 10 بسیار سخت است.