Post by kevivewhatcei on Feb 17, 2022 1:25:10 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Comics Bob ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Comics Bob IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz dözüm hack ▞▞▞
▞▞▞ Comics Bob 2022 version ▞▞▞
Comics Bob for iPhone/iPad Reviews - Metacritic
Comics Bob Mod APK 1.2.3 (Unlocked 45 level) - TECHBIGS
Bu çox əyləncəlidir. Davam etmək üçün doğru şeyi etməlisən və bu, mənə doğru şeyi etməyə kömək edir. Real həyatda edə bilmədiyiniz şeyləri oyunda edə bilərsiniz. Çox əyləncəli! Yalan deməyin, əgər heç bir şəkildə göründüyü qədər yaxşı deyilsinizsə, onu endirin və öyrənin. Siz heç peşman olmayacaqsınız. Siz tez çıxmağınız lazım olan yerlərdə ola bilərsiniz və bu, Comics Bob-da da eyni şəkildədir. Siz onu yükləməlisiniz, bəyəndiyinizə baxın, saxlasanız rəy yazın və qiymətləndirin, əgər ondan qurtulmadınızsa.
O qədər də yaxşı oyun deyil. Onun yalnız bir neçə səviyyəsi var və bir neçə səviyyədən sonra şeylər cansıxıcı olacaq
Fancy Pants Adventures 街機 qga
Oyun reklamlarla doludur və cəmi 45 səviyyəyə malikdir
Gözəl oyun ancaq 84 səviyyə ədalətli deyil🙄 zəhmət olmasa daha çox səviyyə əlavə edin, sonra sizə 5 ulduz verəcəm 😁💯
Reklamlar çox pisdir, uyğunsuzdur və eyni cinsdən olan cütlükləri seksuallaşdırır. İnsanların sizin oyununuzu oynamasını istəyirsinizsə, onun faktiki oyunu haqqında reklam edin ki, insanlar daha çox maraqlansınlar. Bu rəyi yazmaq üçün bu oyunu indicə endirdim
Oyun əladır. Bu oyunu oynayanda əyləndim. Bulmacalar və komediya hekayəsi Henry Stickmin oyunları ilə oxşar əhval-ruhiyyəyə malikdir və mən onları bəyənirəm. Digər insanlar uyğun olmayan reklamlardan şikayətləndilər, amma mən heç vaxt belə reklam almadım, buna görə də yaxşıyam. Sadəcə, görəsən, internet bağlı olan zaman oyun niyə daha ağır idi? Düzdür, reklamlar bir az uzun və tez-tez olurdu.
Yuklenir. Gozel oyuna oxsayir tovsuye edirem
Bu oyun çox gözəldir, çünki mənə özümü xilas etməyi öyrədir.
Bəli, oyunda düzgün NSFW yoxdur. Verilmiş ssenaridə iki seçim arasında sadəcə Flash kimi animasiya.
Çox bərbad
Çoxlu Reklamlar.. Yaxşı oyundur Amma mən həqiqətən daha az reklam istəyirəm təşəkkürlər! 😊
Həddindən artıq reklam 🙄 deyəsən hər seçimdən sonra reklam alıram.
YouTube təcrübəmi məhv edən reklamların klik bait olduğunu görmək üçün bunu endirdim. Məlum oldu ki, onlar idi. Bunu edərkən inkişaf etdiricilər o qədər çatladılar ki, oyun sadəcə dəhşətlidir. Xüsusilə uşaqlar üçün. Etdiyiniz hər seçimin reklamları var və bu, ümumi oyun qədər pisdir, kaş ona verə bildim -5 ulduz
Yaxşı oyun əyləncəli idi və onu oynamaq asandır, amma axtardığım o qədər də gülməli təcrübə deyil. Və başqa bir şey var ki, çoxlu əlavələr var, mən ciddi demək istəyirəm ki, bütün gün əlavələri görməyə gəlməmişəm. Sadəcə silərdim. Amma hiss edirsən ki, bəyənməyimi istəyirsən, mən 2 ulduz qoyuram və oyunu oynamağa davam edəcəyəm. sağol.
Super 😘💞
Ask your Comics Bob question for iPhone - iPad and get answers from real gamers.
Əsl ipəkdir. Deyəsən, personajlar əşyaları qarnından çıxarır. Bob duş qəbul edəndə onların arasından seçim etmək üçün sabun və qurd var idi. Bu qurd idi və o, paltarının qabağından və ya nə geyinirsə, onu çıxardı.Bu, həqiqətən axmaqdır. Davam etməyə belə dəyməz.
Cox piss mənasında
Yaxşı, oyunun bu qədər çox reklamı olduğu barədə bu ifadə ilə razılaşacağam. oynadığınız hər səviyyədə bir reklam var ki, bu da əsəbiləşir, çünki hər bir oyunçu dayanmadan səlis oyun oynamaq istəyir. Ən böyük fanatınız kimi ümid edirəm ki, reklamları azaldacaqsınız 1
Oyun səviyyələri də əladır, lakin reklamlar çox böyükdür və problem budur
Bu, vaxt keçirmə oyunudur, lakin gözəl 🙂
Bu tərtibatçının qətiyyən beyni yoxdur, o, bizi səhv olanları seçməyə məcbur edir, bunun heç bir mənası yoxdur, ağıllı düşünməyə və oyunu tərtib etməyə çalışın, həqiqətən də, hər dəfə seçəndə başa düşmürəm. Mən klikləsəm, bəli deyir ki, bunun tam əksi deməkdir. səhvdir yox düyməsinə bassam düz deyir 🙄🙄🙄🙄
Əsl cizgi filminə bənzəyir amma lvl bitdikdən sonra reklamlar məni bezdirir...zəhmət olmasa kömək edin
Comics Bob MOD APK (Unlocked, No Ads) v1.2.3 - APKMODY
Bu, sözün əsl mənasında, qadınların obyekt olduğu mesajıdır! Uşaqlar, bu proqramı bildirməliyik və bu da uyğunsuz və seksualdır
Bu oyun yaxşıdır, lakin çoxlu reklamları var və gözlədiyimdən daha qısadır, ona görə də bu oyunu neytral/ədalətli kimi qiymətləndirirəm 😐
Gözəl oyun amma uşaq böyük kişi və qadın oynamır😇
Comics Bob پزل ntj
Comics Bob Puzzle rxnn
gülünc # reklamlar və oyunun yenidən başlamasına səbəb olan donmalar. darıxdırıcı
Comics Bob Головоломки xdsb
Comics Bob Rompicapi axp
Animasiyalar gözəl çəkilib. Mən sizə bunu verəcəm, amma uşaqları bu işə cəlb etmələri məndə buna nifrət edir... Həm də reklamlara. Bu darıxdırıcıdır və getdikcə təkrarlanır.
Reklamları göstərdiyi kimi. Onun heç bir intim xarakteri yoxdur. O, sadəcə Thumbnail üçündür. Hər ikisi Sevimli cütlükdür. Arzu edirəm ki, daha çox səviyyəli olsun
Bu nece oyundu 50 levden donra yeniden basliylr oyun😔😔😔 amma maraqlıdı maləsəf 1 ulduz😋
BU, ƏN YAXŞI OYUNDUR.
Əla oyun amma yavaş
Çöldə gəzən yaraşıqlı qıza görə Komiks Bob deyərək oyununu bəyənirəm və səviyyələri keçmək asandır.
YouTube kanalım üçün bununla bağlı bir oyun icmalı videosunu yenicə tamamladım. Mən bunun əyləncəli və cəlbedici olduğunu düşündüm. Bulmacalar çətin deyil, lakin hekayə əyləncəlidir və qrafika yaxşıdır. Bunun necə bitəcəyini görmək üçün daha çox oynamaq istədiyimi gördüm.
Bir oyun var, lakin çox reklam var
Psi Cox pis bu ne di
Comics Bob Questions & Answers for iPhone - iPad (iOS)
Yenicə oynamağa başlasam da, oyununuz çox əyləncəlidir.
Əlaaa
Yaxşi oyundu Ama Elece reklam gelir
Viktorina/tapmaca super təsadüfidir, ədalətsizdir, itirdiyimiz və ya reklamlara baxdığımız zaman etdiyimizi təkrar etmək çox zəhlətökəndir, sonra qazanmağınızdan və ya boşaldığınız reklamlardan asılı olmayaraq. Bu, 70% reklam 30% cringe oyunu kimi
Umm...Məncə bu yaxşıdır. Bu oyunda iki şəkil var ki, birini seçərdiniz, amma 😆 hansını seçdiyiniz doğru deyil, məncə, əsasən düzgün deyil. Düşünürəm ki, başa düşmürsən, misal verirəm - əgər bir oğlan və ya qız bazara bəzi şeylər almaq üçün gedirsə, amma pişik sizin düşündüyünüz şeyi götürürsə 🐠 və ya 🐀 siz siçovul hesab edirsiniz 😂 amma bu pisdir, ona görə də başa düşürəm. sağ ol
Yaxşı oyundur. 3 problem var. 1, suallar. Hansının məntiqli və ya məntiqsiz olduğunu deyə bilməzsiniz, çünki onlar hər bir neçə ssenaridən bir dəyişirlər. 2, reklamlar, onlar sözün həqiqi mənasında bu T qiymətləndirilən yeganə şeydir (bir qadının şəxsi hissəsinin konturunu göstərir!) Siz uşaqlara bu oyunu oynamağa icazə verməməlisiniz, xüsusən bu reklamları izləməyə məcbur olduğunuz üçün. 3, çoxlu səhvləri var.
Bu əyləncəli oyundur, lakin cəmi 68 səviyyədir və mən hamısını bir gündə bitirdim. və 68 səviyyədən yalnız 13 rəngləmə var, zəhmət olmasa bunu düzəldin?
7 reklam və 3 mənə məcbur edilən reklamlarla 6-cı səviyyəyə yüksəldim, çoxları oyundan həzz ala bilmirlər, başa düşürəm ki, pulsuz proqramlar bunun üçün pul ödəməli olacaq, amma bu şəkildə proqramın silinməsi