Post by kevivewhatcei on Feb 17, 2022 1:40:32 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ امتیاز افزایش کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
من در کودکی این بازی را انجام دادم و هنوز هم راک است! 3 ستاره به این دلیل است که برخی از سطوح (پس از کمپین) بدون استفاده از جواهرات برای پاورآپ ها یا بدون خرید قهرمانان پولی غیرممکن است.
بازی اندروید Towers D Kingdom Rush - چارخونه پلاس
بازی خوب تنها چیزی که کم دارد این است که سرعت بازی بسیار کند است فقط به یک دکمه 2x یا 3x در این بازی و احتمالاً یک قهرمان دامنه دار دیگر به صورت رایگان 4/5 نیاز دارید :-)
بازی سرگرم کننده است، اما برای شکست دادن سطوح سخت تر باید ویدیوهای 4 ساعته تماشا کنید یا برای برنده شدن پول پرداخت کنید. هیچ راهی برای انجام آن با آنچه به شما می دهند وجود ندارد. اما آنها همه تبلیغات رایگان را در اختیار شما می گذارند تا تماشا کنید تا بتوانید جواهرات کافی برای خرید هر چیزی که نیاز دارید به دست آورید.
بازی بسیار خوب دفاع از برج رایگان، آخرین سطح حالت داستانی دارای یک درجه سختی است که باعث میشود احساس کنید میخواهند شما آیتمها/قهرمانان را بخرید، و با جواهرات رایگان از ماموریتهای ضرب و شتم موفق شدند. هر چند محتوای اضافی بعد از حالت داستان تقلبی به نظر می رسد، اکثر آنها 50 ستاره (امتیاز مهارت) توصیه می شوند، اما پس از شکست دادن داستان اصلی می توانید حداکثر 37 داشته باشید و حتی آنهایی که قرار است "آسان تر" باشند اساساً بدون موارد اضافی غیرممکن هستند. فروشگاه جواهرات، بنابراین یا پرداخت کنید یا تبلیغات را تماشا کنید.
من واقعاً از بازی لذت می بردم تا اینکه شاخک هایی که باید قبل از اینکه دفاع شما را منجمد کنند چند ضربه بزنید در طول آبشار دشمنان ظاهر شدند. کلا بازی رو برام خراب کرد نیاز به ضربه زدن به 6 مکان مختلف در یک زمان در حالی که نیاز به ارتقاء سیستم دفاعی و رها کردن فریز دارید بسیار زیاد است. به خصوص پس از 15 دقیقه بازی فقط برای رسیدن به آخرین مرحله سطح. حذف نصب شده است. من بدون همه اینها استرس کافی در زندگی ام دارم. خیلی بد. بازی تا آن مرحله قابل بازی بود.
این بازی های دفاع از برج باورنکردنی هستند! این نشان می دهد که زمان و تلاش زیادی برای ایجاد این سرگرمی انجام شده است. من آن را به شدت توصیه می کنم، و لطفا لذت ببرید!
قطعاً بسیار خوب است، اگرچه برای تجربیات جدید و بهتر نیاز به به روز رسانی منظم ماهانه دارید!!!
بازی شگفت انگیز. قبلا فکر می کردم خیلی سخت است. . .بعد فهمیدم شما قهرمانی دارید که در میدان جنگ از آن استفاده کنید و حالا معتاد شده ام. من می گویم اگرچه سطوح بعدی بدون استفاده از سنگهای قیمتی غیرممکن است. . بنابراین بیایید بگوییم که بازی تا یک نقطه خاص رایگان است و سپس برای برنده شدن به جواهرات نیاز دارید. . در غیر این صورت 5 ستاره می داد
Kingdom
Kingdom Rush - Tower Defense Strategiya unrp
من این بازی را دوست دارم، اما یخ زدن بیش از نیمی از برج هایم در یک زمان و وادارم به ضربه زدن به آنها در وسط دریایی از دشمنان، بسیار بد است. چیزی اضافه نمی کند. بدون هیجان اضافی، بدون سرگرمی، بدون هیجان. این فقط نا امیدی ارزان و بی معنی است. این بزرگترین مشکل من با بازی شماست. لطفا آن را حذف کنید یا کمی تغییر دهید
سرگرم کننده بود تا اینکه متوجه شدم برای به پایان رساندن چالش ها، باید به روشی خاص بسازم و امتحان پیچ های مختلف تقریبا غیرممکن است. بدون خرید از فروشگاه، چالش ها با ساخت های مختلف قابل انعطاف نیستند.
Kingdom Rush: Vengeance 1.12.2 - بازی"پادشاهی راش - فارسروید
من واقعاً واقعاً می خواهم این بازی را دوست داشته باشم. مفهومی عالی دارد، هنر خوبی دارد، و شما را وادار میکند در مورد استراتژی فکر کنید، اما پس از بازی در هفت یا هشت مرحله، مشخص میشود که تنها راه برنده شدن، تماشای تبلیغات برای جواهرات رایگان است که برای افزایش یا صرف هزینه کردن برای خرید افزایش قیمت سنگهای قیمتی را به طور کامل پرداخت کنید. من چندین بار سعی کردم سطوح قبلی بازی را که در آن یک ستاره را از دست داده بودم دوباره پخش کنم، اما حتی اضافه کردن 500 طلا به کیف اولیه ام کمکی نکرد.
همیشه بازی را دوست داشتم، اما روی گلکسی 10 من راهاندازی نمیشود. بعد از نشان دادن آرم ironhide همچنان خراب میشود. خیلی ناامید کننده است زیرا من این بازی را خیلی دوست دارم. اگر کسی می داند چگونه به من کمک کند تا این مشکل را حل کنم، من تمام گوشم
من در حال تقلا برای درک این هستم که چرا حتی اگر سکه های کافی و یک مکان آزاد داشته باشم نمی توانم یک برج بیشتر بسازم. من مکان ساخت را انتخاب می کنم، اما همه گزینه ها خاکستری هستند.
Kingdom Rush - Tower Defense Strategiya unrp
اولین کمپین برای جذب شما کافی است، آنقدر چالش برانگیز است که ممکن است یک یا دو دلار خرج کنید.کمپین دوم شکست ناپذیر است. شما در هر دور با انبوهی از جانوران بمباران می شوید. این یک گزینه برای شما فراهم می کند که مجبور باشید به شدت از آیتم هایی استفاده کنید که می توانید با سطوح قبلی مزرعه یا با خرید آنها با دلار نقدی به دست آورید. خیلی خوبه ولی دارم پاک میکنم وقتتان را صرف بازیهایی نکنید که باعث میشود برای پیشرفت پول خرج کنید.
Kingdom Rush - Tower Defense برای PC: دانلود رایگان
1 ستاره زیرا حالت مبتدی به معنای واقعی کلمه هنوز بسیار سخت است. فقط کافی است عنکبوت ها را بردارید. حذف نصب شد
سرگرم کننده تا کنون بدون تبلیغات مزاحم.
2 ستاره چرا؟ چون من بازی را در 30 بار باختم؟! و من 12 بار برنده شدم؟! AAAAAGGGGHHHHHH!!!!!!!!!! نکته: "شکست!" ظاهر می شود تا بازی را از دست بدهد.
معرفی بازی موبایل Kingdom Rush برای اندروید و iOS | پی اس ارنا
Kingdom rush - tower defense скачать на пк
فقط در 3 سطح بازی شده است.
بازی معمولاً بسیار سرگرم کننده است، اما دارای چند اشکال آزاردهنده است، مثلاً گاهی اوقات حدود 4 یا 5 دقیقه پس از یک دور (~6+ موج در) جمع شدن سکه ها متوقف می شود، بنابراین می توانید به مدت یک دقیقه روی همان مقدار سکه بنشینید. در حالی که شما درگیر نبرد شدید دریافت rekt توسط پخش کننده کامپیوتر هستید و سپس آنها به طور تصادفی دوباره شروع به جمع آوری می کنند.
Kingdom Rush - Tower Defense Strategi lnru
Banana Kong Экшен cby
در نگاه اول خوب است، اما پس از چند مرحله، بازی بسیار سخت تر می شود، تقریباً غیرممکن است که سطح را کامل کنید، بنابراین حدس می زنم که بهتر است به تدریج و نه ناگهانی، سختی را افزایش دهید.
Kingdom Rush - Tower Defense Strategi lnru
Tower defence با گرافیک کارتونی. arrow-bottom.
اتلاف وقت. احتمالا اینجا فقط برای سرقت اطلاعات شماست.
خوب برای یک بازی رایگان واقعاً خوب است، اما مانند اکثر بازیهای رایگان که میخواهید حداکثر امتیاز را کسب کنید، برای من سطح 25 بود. اکنون یا بارها از سطحهای قدیمی دوباره پخش میشود تا در سکههای بازی برای خرید آیتمهای جایزه برای کمک به شکست دادن، بازی کنید. سطوح و یا آن را با استفاده از پول دنیای واقعی برای خرید اقلام به جلو. بدیهی است که طرح تجاری برای آنها کار می کند، اما از آنجایی که من آیتم های بازی را خریداری نمی کنم، جمعیتی که آنها می خواهند نیستم! 😐
من به دنبال یک بازی استراتژی آفلاین بودم و این یکی کیک را گرفت!! خیلی سخت است، شما را مجبور می کند فکر کنید و نیاز دارد که استراتژیک باشید. بازی عالی
کاملاً شگفتانگیز... تا زمانی که به نقطه خاصی برسید که مشخصاً توسط PAY WALLهای بسیار بد مسدود شده است. این بازی برای بردن پول است. اگر پول را زیاد نمی کنید پس انتظار نداشته باشید همه چیز را کامل کنید! رتبه اول 5 ستاره بود قبل از اینکه بعد از سطح "دره متروک" شما را مسدود کنند. دانلود نکنید مگر اینکه بخواهید حدود یک ساعت لذت ببرید و پس از آن یک بار بیش از حد کامل از ناامیدی!
سطل آشغال، فقط سطل آشغال را کامل کنید، سطح اول آسان است، اما سطح دوم در هر موج بیش از 20 دشمن را به سمت شما پرتاب می کنند، مهم نیست چه استراتژی ای را امتحان کردم، هرگز جواب نداد، و ارتقاها اصلاً تفاوتی ندارند، اما شما اهمیتی نمی دهید، شما پول خود را از عقب مانده های احمق به دست آورده اید که برای این بازی پول خرج کرده اند و فقط با همان پیغام کپی پیست پاسخ می دهند، از این بازی اجتناب کنید، مثل اینکه ویروس کرونا است و سیستم ایمنی ضعیفی دارید.
حتی با اشتراک Google Play من هنوز در خریدهای برنامه وجود دارد.
پس از مرحله دوم باید حذف نصب می شد، واقعاً چگونه توانستید چنین بازی دفاع از برج نامتعادلی را ایجاد کنید. سطح اول خوب بود و سپس به سرعت سطح سختی x10 را حتی روی آسان ها افزایش داد. شگفت آور است که چقدر ناعادلانه است. به ندرت به بازی های برنامه امتیاز می دهم، اما بعد از اینکه حتی نتوانستم سطح دوم را شکست دهم مجبور شدم بازی را متوقف کنم.
لطفاً توسعهدهندگان لژیونهای شیطان را از بین میبرند، زیرا کشتن آنها واقعاً سخت است، شکست دادن سطح با تخمریزی آنها غیرممکن است.
Tower Defense" همان بازی هایی بودند که در بین بیشترین
بازی بدی نیست
بازی خوبیه ولی روی mi 9 با اندروید 10 خوب کار نمیکنه (نمیتونم برم و برگردم به برنامه، بعضی از سطوح خراب میشه و...) سعی کردم دوباره نصبش کنم و سیومو از دست داد...
Love love سبک بازی را دوست دارد، اما تقریباً غیرممکن است که به اندازه کافی برای برنده شدن در سطح بالاتر ارتقا دهید. سکههای کافی برای هر کشتن داده نمیشود، که گرفتن 3 ستاره در سطوح بالاتر را غیرممکن میکند. نه ممنون.
در کل یک برج دفاعی خوب است. شکایت اصلی من اینه که یه هیرو با پول نقد خریدم و فقط میتونم از هیرو 1/3 بازی استفاده کنم.. شما هر مرحله رو 3 بار بازی میکنید. شما می توانید از قهرمانان خود در اولین حرکت استفاده کنید. بیایید آن را آسان، متوسط و سخت بنامیم. شما می توانید از یک قهرمان در آسان استفاده کنید و تمام. نکته چیست؟ من پول هدر دادم.. چرا اصلاً قهرمانان وجود دارند که فقط می توانند از 1/3 بازی استفاده کنند؟
این بازی باحال و عالی است و من زیاد شکایت ندارم زیرا این بازی به معنای واقعی کلمه یک بازی خوب است اما آیا می توانید برج های بیشتری اضافه کنید من یک برج پیشنهادی دارم که شما بچه ها باید اضافه کنید من درخواست مزرعه می کنم زیرا پول نقد بسیار کند است و اصلا یک برج برای داشتن پول نقد داشته باشید، بنابراین خوشحال می شوم اگر آن را اضافه کنید و چند برج پشتیبانی اضافه کنید که برج نزدیک را در محدوده ای که من درخواست می کنم این است، اما در کل بازی جالب و عالی است
بهترین ازبهترین
دشواری وحشتناک حتی در ساده ترین حالت
بلافاصله غیر قابل پخش می شود! وقتی چیزی انتخاب می شود نمی توان آن را لغو انتخاب کرد! وقتی برج ها یخ می زنند، باید ضربه بزنید اما نمی توانید. سپس ارتقاها یا سایر انتخاب های تصادفی انتخاب می شوند. حذف نصب شد!
سرگرمی سرگرم کننده آهسته شروع شد. سپس پس از مدتی بازی، این بازی شدید شد. اکنون به نظر نمی رسد آن را کنار بگذارم. کاملا اعتیاد آور با تشکر از مردم راش پادشاهی!
سرگرم کننده است کمی سخت می شود، زیرا پول برای مبارزه با شخصیت های تحت قدرت بسیار کم می شود. ولی خوبه اگه تو این مسئله رو شکست بدی 😂 من نمیتونم.
Kingdom Rush Origins v5.0.06 بازی حمله به قلمرو پادشاهی + مود
دانلود بازی زیبای Kingdom Rush: Frontiers 1.0 - آیفون - دانلودها